Sportski podovi

SPORTSKI PARKET

Renovirate ili gradite sportsku salu za košarku, rukomet, odbojku, ples illi borilačke veštine? Potreban vam je kvalitetan sportski pod, koji ima visoku apsorpciju udaraca i odličan odskok lopte sa površinom koja se ne kliže? Pravo rešenje za Vas su kvalitetni sportski parketi, koji zbog visokog stepena apsorpcije udaraca, štite zglobove sportista od povreda, omogućavaju odličan kvalitet igre, zahvaljujući površini koja sprečava prerano i nekontrolisano klizanje sportista po sportskom podu, ali i omogućavaju proklizavanje pri ekstremno visokoj sili, koju stvaraju sportisti prilikom igre. Postoji više vrsta sportskog parketa, a izbor odgovarajućeg sportskog parketa, pre svega, zavisi od namene Vaše sportske sale.

SPORTSKI VINIL

Potreban Vam je sportski pod za školsku salu, sportski pod za stoni tenis ili pod za teretanu? Sportska podloga koja obezbeđuje veliku udobnost i sigurnost korisnika? Kada se pomenu sportski podovi, sviđa Vam se mogućnost da birate između širokog spektra boja i dezena?Pravo rešenje za Vas je sportski vinil Omnisporsts. Zahvaljujući specijalnoj peni od koje je sportski vinil napravljen, ovaj sportski pod odlično redukuje buku, koja nastaje za vreme treninga i apsorbuje udarce, koji nastaju u teretanama ispuštanjem tegova. Pored toga, sportski vinil ima mekanu površinu, zahvaljujući kojoj svojim korisnicima garantuje veliku udobnost i sigurnost. Ovaj sportski pod je dostupan u širokom spektru boja i dezena i dozvoljava brojna dizajnerska rešenja.
Sportski vinil je ekonomično rešenje, jer se može ugrađivati bez lepljenja za podlogu i na taj način se lako uklanja, u slučaju da Vam je potrebno privremeno rešenje. Sportski vini Omnisports je dostupan u pet debljina sa ciljem da zadovolji različite stepene šok apsorpcije i potrebe korisnika tokom brojnih sportskih aktivnosti.

KOMBINOVANI SPORTSKI PODOVI

Pitate se šta su kombinovani sportski podovi? Verovatno ste imali priliku da vidite sportski vinil na terenima za stoni tenis i sportski parket u košarkaškim salama. Kada spojite ova dva sportska poda, tj. na drvenu podlogu stavite gornji sloj od vinila ili linoleuma, dobijate kombinovane sportske podove.
Koje su prednosti kombinovanih sportskih podova?
Tarkett kombinovani sportski podovi nude najbolje iz sveta sportskog parketa, podlogu koja omogućava odličnu apsorpciju udaraca, povratak lopte i udobnu površinu sportskog vinila ili visokootpornu površinu prirodnog linoleuma. Kombinovani sportski podovi su ekonomično rešenje za one koji traže kvalitetan sportski pod na kome će se rekreativno igrati veliki broj sportova, kao što su košarka, odbojka, rukomet, borilačke veštine i sl . Kombinovani sportski podovi se mogu podeliti u dve grupe, na sportske podove koji imaju površinu od vinila i one od linoleuma.

San Giusto