Tepisi i staze

ByRisto

Tepisi i staze

Tepih je jedini podni pokrivač koji, pored toga što ima funkciju prostirke koja pojačavatoplinu prostora, često predstavlja centralni dekorativni element, dopunsko estetsko sredstvo uz pomoć kojeg se oplemenjuje životni prostor oblikovan prema Vašem stilu. U zavisnosti od teksture, boje i dizajna, tepih koji odaberete kreiraće osobenu atmosferu i začiniti ambijent svake prostorije. Svaki prostor ima svoju namenu i potrebno je da se razlikuje izrazom i bojama koje generišu pozitivne uticaje.Tepisi dodaju toplinu i boju drugim podnim oblogama, bez obzira na to da li su od drveta, kamena ili nekog drugog materijala. Različitom kombinatorikom tepisi kreiraju novo raspoloženje, drugačiju, originalnu atmosferu. Možete ih menjati koliko god puta želite da biste izrazili svoju kreativnost.

tepisi i staze

Tepih nije samo tekstilna podna obloga, već detalj dizajna kome ste udahnuli život onoga trenutka kada ste ga postavili u Vaš najprivatniji kutak, da zajedno sa brižljivo odabranim nameštajem, zavesama u omiljenim bojama i dezenima, progovori o Vašem unutrašnjem doživljaju trendova i stila.

Tepisi su dostupni u mnogo različitih boja, dezena, dimenzija i oblika, kako biste pronašli baš odgovarajući komad za Vaš dom. Veoma često sutepisi inspirisani dizajnom odeće i tekstila, nameštaja, te mogu da funkcionišu i kao zaseban element enterijera.

About the Author

Risto administrator

Comments Are Closed!!!
San Giusto